LGS'ye Hazırlıkta Özel Ders Almanın Önemi | Eskişehir Ders Merkezi

LGS'ye Hazırlıkta Özel Ders Almanın Önemi | Eskişehir Ders Merkezi

LGS'ye Hazırlıkta Özel Ders Almanın Önemi | Eskişehir Ders Merkezi
Önder Dil | Blog Detay | LGS'ye Hazırlıkta Özel Ders Almanın Önemi

LGS'ye Hazırlıkta Özel Ders Almanın Önemi

Eskişehir'de LGS'ye hazırlanmak, Eskişehir'deki her gencin yaşamındaki en önemli dönüm noktalarından biri... Peki, bu dönüm noktasını edm'nin  konforlu ortamında, her biri alanında uzman eğitimcilerden ders alarak aşmaya ne dersin? Eğer sen de hayatının bu önemli dönemini zorlanmadan, son teknolojiden yararlanarak ve en güncel müfredatta eğitim alarak geçirmek istersen, hemen Eskişehir Özel Ders Merkezi  sisteminden yararlanabilir ve seni bekleyen sınava kusursuz bir şekilde hazırlanabilirsin!

Eskişehir Özel Ders Merkezi ile Türkçe Konularına Rahatça Hazırlan

LGS'de alacağın puanı belirleyen derslerin başında Türkçe geliyor. Eğer sen de Türkçe konularında zorlanıyorsan, Eskişehir Özel dersler tam sana göre! Uzman öğretmenler tarafından anlatılan dersler sayesinde Fiilimsiler, Çok Anlamlılık, Deyimler ve Atasözleri, Söz Sanatları, Cümlede Anlam, Metin Türleri gibi pek çok konuyu eksiksiz bir şekilde öğrenebilirsin. Bire bir özel eğitimle eksiklerini giderir, kafana takılan noktaları öğretmenlerine sorabilir, hangi konularda zayıf olduğunu kolayca bulabilir ve ek çalışma programlarıyla Türkçe sorularında kendi rekorlarını alt üst edebilirsin! Eskişehir özel ders merkezinde aynı zamanda Cümlenin Öğeleri ve Yazım Kuralları gibi temel konulardaki eksiklerini de kapatabilir ve sınava eksiksiz bir şekilde hazırlanmanın keyfini yaşayabilirsin!

LGS Sayısal Dersler Artık Korkutucu Değil!

LGS Matematik 
LGS Fen Bilimleri 

Eskişehir Ders Merkezi  Eğitim programları sayesinde pek çok öğrencinin zorlandığı sayısal dersler, artık korkutucu olmaktan çıkıyor. Eğitim derslerine katılan uzman eğitimci kadrosu; başarılı anlatımları, pratik soru çözüm yöntemleri ve akılda kalıcı formülleriyle matematiği keyifli bir etkinlik hâline getiriyor ve Çarpanlar, Üslü Sayılar, Kareköklü İfadeler, Olasılık gibi müfredat konularını tüm öğrencilerin zorlanmadan kavrayabilmesine yardımcı oluyor. Fen Bilimleri soruları da EDM eğitimleri ile her zamankinden daha kolay bir hâle geliyor. Birbirinden deneyimli öğretmenlerden alacağın derslerle sen de fen alanında merak ettiğin tüm konuları rahatça öğrenebilir; Basınç, Genetik, DNA, Mevsimler, İklim, Madde ve Endüstri gibi konu başlıklarında karşına gelecek tüm soruları bir çırpıda çözecek bir donanım elde edebilirsin!

Din Kültürü Dersleriyle Puanını Zirveye Taşı

LGS'den iyi bir liseye yerleşmene yetecek kadar yüksek bir puan alabilmen için, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorularında mutlaka yüksek bir performans göstermen gerekiyor. Eğer bu durum seni endişelendiriyorsa hiç korkma; EDM, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinde de sana istediğin donanımı kısa sürede sağlıyor. Eskişehir Özel Ders Merkezi   aracılığıyla birebir ve grup dersleriyle kolayca öğrenebileceğin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konuları arasında ise Kaderle İlgili Kavramlar, Hazreti Musa'nın Hayatı, Ayet el-Kürsi, Dinin Temel Gayesi, Din Birey ve Toplum gibi başlıklar öne çıkıyor. Lgs Hazırlık kapsamında ders anlatımları boyunca din bilgini geliştirebilir, eski sınavlarda çıkan soru tiplerini uzman öğretmenler eşliğinde çözebilir ve LGS'de performansını maksimuma çıkarmanın püf noktalarını öğrenebilirsin!

İnkılap Tarihi ve İngilizce Konularını Kolayca Öğren

LGS'de sorumlu olacağın dersler arasında İnkılap Tarihi ve İngilizce de bulunuyor. Uzman öğretmenler tarafından anlatılan Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamına, Milli Mücadele Dönemi'ne ve Kurtuluş Savaşı'na odaklanan İnkılap Tarihi konuları, hem tarihin kilometre taşlarını detaylı bir şekilde öğrenmene hem de LGS'de rakiplerinle arandaki farkı iyice açmana yardımcı oluyor. LGS'ye hazırlık kapsamında katılabileceğin İngilizce derslerinde ise Teen Life, Friendship, In the Kitchen, The Internet ve On the Phone konuları öne çıkıyor. Eğer sen de LGS hazırlık sürecinde kusursuz bir eğitim almak ve en önemli konuları birbirinden deneyimli eğitimcilerden özel ders alarak dinlemek istersen hemen Eskişehir Ders Merkezi ailesine katıl, yaşamının dönüm noktalarından birini başarıyla ardında bırakma fırsatını kaçırma!

İletişim
Adres

Arifiye Mah.
Tayfun Sok. No:22,
Odunpazarı, Eskişehir

Haritada Göster
Bize Ulaşın

Sosyal medya kanallarımızdan bize ulaşabilir, yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

İletişim Formu

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için aşağıdaki form aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.

LGS'ye Hazırlıkta Özel Ders Almanın Önemi | Eskişehir Ders Merkezi